Ren luft levererades till Jaguar Land Rover

När Jaguar Land Rover byggde sin nya motorfabrik i West Midlands, England installerade Absolents brittiska distributör och systerbolag Filtermist  en hel filterlösning från Absolent i den 100,000m² stora anläggningen.

DIFA

På DIFA d.o.o. i Slovenien var lokalen så förorenad att det påverkade sikten i produktionsomårdet vilket försvårade tillverkningen och gjorde den mer tidskrävande. Läs mer om hur en filterinstallation från Absolent löste problemet.

Yihai Kerry Foodstuffs Industries

På Yihai Kerry Foodstuffs hade man länge varit på jakt efter en ny filterlösning. När ingen filterleverantör kunde hantera den enorma mängd rök och dimma som läckte från fritöserna i fabriken hittade Absolent en lösning på problemet.

Norrköpings Verkstadstekniska

Absolents specialitet är att hitta nya innovativa lösningar. Hos Norrköpings Verkstadstekniska banade vårt samarbete med MaskinFransson väg för ännu ett spännande uppdrag. Läs mer om hur fem maskiner kunde anslutas till ett och samma filter och om möjligheten att hitta det perfekta filtret direkt via maskinleverantören för att spara både tid och pengar.

Outokumpu

Vid valsning och bearbetning av rostfritt stål är det oundvikligt att oljerök uppstår. Läs mer om när Outokumpu Stainless AB vände sig till Absolent för att hitta en lösning på problemen. Läs också om hur bra resultatet blev och om en nöjd kund som kommer tillbaka år efter år.

Nordtool

På Absolent kan vi inte bara allt om de standardlösningar som finns i vårt produktutbud. Vi har även mycket stor kompetens när det kommer till att specialanpassa lösningar utefter vad kunden behöver. Läs mer om hur legoföretaget Nordtool fick en unik lösning för att eliminera föroreningarna kring den bäddfräs som ställde till problem i produktionen.

Shanghai General Motors

Shanghai General Motors (SGM), Shanghai, Kina. SGM är en sammanslagning av GM (General Motors) och SAIC (Shanghai Automotive Industry Corporation) som tillverkar bilmärkena Chevrolet, Buick och Cadillac, endast för försäljning i Kina.

NSK, Kunshan

Efter flera misslyckade försök att eliminera oljeröken i verkstaden, vände sig NSK i Kunshan till Absolent. Läs mer om hur vi lyckades lösa problemen med den mycket förorenade luft som läckte ut under kylprocessen från maskinerna i produktionsområdet.