Priset hedrar ett komplext projekt som nyligen genomfördes av Absolent Peking i samarbete med Volvo. Det handlar om en stor installation av oljedimfilter från Absolent i Volvo Personvagnars nya motorfabrik i Zhangjiakou, Kina. Emily Zhang, Sales Team Leader på Absolent i Peking, har varit ansvarig för Volvoprojektet. Det var också hon som tog emot priset tillsammans med Mary Li General Manager på Absolent Peking.

 

“Det är en stor ära att få denna utmärkelse från Volvo. Det är ett företag som vi beundrar för det engagemang de visar för sina kärnvärden. Vi ser Volvo som ett företag som ser vill överträffa kundtillfredsställelsen samtidigt som de vill vara säkra på att de driver utvecklingen framåt och skapar en säker och energieffektiv miljö kring sina produkter, precis som vi gör. Det är mycket glädjande att se att de är nöjda med kvaliteten på vad vi kan leverera och vi ser fram emot framtida samarbeten.”– Axel Berntsson, VD Absolent AB

 

Absolent Peking är ett av tre dotterbolag till det svenska företaget Absolent AB och har funnits på den kinesiska marknaden sedan 2008. Absolent har etablerat sig som en framstående och kompetent global leverantör av filterutrustning för oljerök, oljedimma och stoft.