”Det är vårt uppdrag att göra luften så ren och arbetsmiljön så säker som möjligt. Aerity har utvecklats i samarbete med våra kunder för att öka driftsäkerheten, energieffektiviteten och skalbarheten för att tillgodose framtida behov. Absolent har över 30 års erfarenhet i branschen och med Aerity lanseras nästa nivå av filterenheter.”

Mattias Cleveson, CEO Absolent AB.

Alla enheter är utrustade med EcoDrive, en EC-motor i IE5-klassen, för optimerad energiförbrukning och säkrare drift. EcoDrive körs med optimal hastighet, vilket sparar energi och garanterar en smidig, säker och mycket energieffektiv luftrening.

 

Aerity har en IoT-lösning som ger kontroll över filterenheterna och din arbetsmiljö via en användarvänlig manöverpanel. Du får en fullständig översikt över luftkvaliteten och även meddelanden så att du kan planera underhåll effektivt.

 

Absolent tillverkar filter med en unik sammansättning av fibermaterial och en patenterade självdränerande funktion som kallas Catch & Release®. Den uppsamlade oljan kan återanvändas eller återvinnas. Det sista steget är ett HEPA H13-filter som renar luften till 99,95% från skadliga partiklar.

 

Aerity kan modifieras och anpassas till dina specifika lokaler, maskiner och utmaningar. Enheten anpassas och modifieras beroende på luftflöde och partikelbelastning – 500 m3/h upp till 40 000 m3/h luftflöde med en partikelbelastning på 70mg/m2 ner till 10mg/m2. Den flexibla konstruktionen gör det enkelt att uppgradera.

 

Kontakta vår presskontakt på marketing@absolent.com
Läs mer på Absolent.se