Föroreningarna från en slipmaskin kan variera. Vi har sett allt från lätt oljedimma som genereras i slipmaskiner med emulsion till riktigt tung oljerök i slipprocesser där rak olja används.

Många tror att skillnaden mellan oljedimma och oljerök baseras på huruvida rak olja eller emulsion används. Vi vet att det inte är så enkelt. Det finns många saker som måste beaktas när man beslutar vilken typ av filterenhet som ska installeras; som spindelvarvtal, typ av metall som bearbetas och kylvätsketryck. Ett par slipmaskiner kan släppa ut 17 oljefat i luften. Med en filterenhet från Absolent blir endast tre teskedar av oljemängden kvar samtidigt som du kan njuta av en lång livslängd på dina filterkassetter. Uppskattad livslängd är minst ett års drift. Om du verkligen vill förändra luftkvaliteten i din verkstad, köp inte vilken filterenhet som helst.  Fråga oss på Absolent eller din närmaste distributör. Vi kommer till dig, helt gratis, och hjälper dig att hitta en filterenhet värd både din tid och dina pengar.

Företag inom slipning som har valt Absolent

Shanghai General Motors

Shanghai General Motors är en sammanslagning av General Motors och Shanghai Automotive Industry Corporation som tillverkar bilmärkena Chevrolet, Buick och Cadillac, endast för försäljning i Kina.

Perfekta filter för slipning

Vill du veta mer?

Vill du komma i kontakt med oss? Vänligen lämna dina uppgifter så återkommer vi till dig så fort som möjligt.

Vi ser fram emot att komma i kontakt med dig!


    Vad kan Absolent göra för mig?

    Ta reda på vad Absolent kan göra för dig och din produktion genom att besvara några enkla frågor.