När metaller värmebehandlas under anlöpning/temperering, härdning/släckning kan oljedimma och oljerök bildas. Utan en ordentlig filterenhet kommer inomhusluften snabbt bli förorenad.

Det kan uppstå många problem när luft ska renas från denna typ av process. Den viktigaste uppgiften för filterenheten är att klara av kombinationen mellan att hantera mycket små partiklar till och med sub-mikron partiklar mindre än 1 mikrometer, och den klibbiga konsistens som uppstår där emulsion används för att kyla metallen. Det är också viktigt att uppmärksamma problem som lukt och brandrisk. Valet av filterenhet varierar beroende på vilket typ av process det rör sig om. Vi använder antingen Amist eller Asmoke. Båda har visat sig vara utmärkta val i fabriker över hela världen! För att avgöra vad som är den bästa lösningen för ditt företag gör vi helt enkelt ett besök, gratis och hjälper dig välja!

Företag inom värmebehandling som har valt Absolent

NSK, Kunshan

Efter misslyckade försök att eliminera oljeröken i verkstaden, vände sig NSK till Absolent. Läs om hur vi lyckades lösa problemen med den förorenade luft som läckte från maskinerna i produktionsområdet.

Perfekta filter för värmebehandling

Vill du veta mer?

Vill du komma i kontakt med oss? Vänligen lämna dina uppgifter så återkommer vi till dig så fort som möjligt.

Vi ser fram emot att komma i kontakt med dig!


    Vad kan Absolent göra för mig?

    Ta reda på vad Absolent kan göra för dig och din produktion genom att besvara några enkla frågor.