Asaver

Absolent har utvecklat ett simuleringsverktyg som visar dig hur du kan uppnå en ren arbetsmiljö och samtidigt minska energikostnaderna med upp till 30 %. Asaver beräknar hur mycket energi du sparar om du installerar “Eco Drive” på dina filterenheter och/eller använder värmeinnehållet i processluften. Boka ett möte med ditt Absolentkontor eller representant och få reda på hur mycket ditt företag kan spara!

Så här jobbar vi

Vår ambition är alltid att överträffa dina förväntningar. Vi erbjuder dig ett säkert och effektivt sätt att bli av med oljedimma, oljerök och damm från förorenad industriluft. Med över 25 år i branschen har vi samlat på oss kunskaper och erfarenheter som gör oss bäst på det vi gör. Vi säljer inte bara ett filter, vi säljer en filterlösning och vi kommer alltid att se till att du får just den lösningen som passar din process perfekt – inte tvärtom.

Efterservice

Dina filterenheter förtjänar det bästa! Regelbunden service är viktigt för att upprätthålla tillförlitlighet och god luftkvalitet i din anläggning samtidigt som det medför en massa andra fördelar.

Absolent Filter Academy

Vi organiserar regelbundet Absolent Filter Academy utbildningar. De hålls på våra kontor runt om i världen, på våra distributörers kontor eller på kundens anläggning, beroende på vad som är mest praktiskt

Projektanalys

Om du har problem med processventilationen och kontaktar Absolent gör vi först en projektanalys.

Vill du veta mer?

Vill du komma i kontakt med oss? Vänligen lämna dina uppgifter så återkommer vi till dig så fort som möjligt.

Vi ser fram emot att komma i kontakt med dig!


    Vad kan Absolent göra för mig?

    Ta reda på vad Absolent kan göra för dig och din produktion genom att besvara några enkla frågor.