En Aerity för varje utmaning

Aerity är en smidig enhet som går att anpassa, skala och skräddarsy för just era lokaler, maskiner och utmaningar. Den flexibla designen möjliggör enkel uppgradering om behovet uppstår. Det finns en Aerity för alla.

Kunskap, erfarenhet och det lilla extra

Med över 30 år i branschen har vi byggt upp en gedigen kunskap över hur man renar industriluft från skadliga partiklar. Forskning och utveckling i vårt eget utvecklingscenter gör att vår filterteknik är branschledande i både effektivitet och livslängd. Ett team av ingenjörer och experter står alltid redo att ge er råd, support och service när det behövs.

Lång hållbarhet – garanterat ren luft

Vi på Absolent har under många år forskat fram vår egen unika sammansättning av fibermaterial till våra filter. Det ger flera fördelar, till exempel att våra filterkassetter med Catch & Release-funktion är självdränerande. Oljan som fångas upp kan tas om hand eller återanvändas i maskinen. Sista steget i luftreningen är vårt HEPA H13-filter så att ni kan känna er helt trygga med att luften alltid är 99,95 % fri från skadliga partiklar som oljerök och oljedimma i minst 8 760 drifttimmar.

EcoDrive sparar energi, miljön och er personal

Aeritys intelligenta EC-fläktsystem som vi kallar EcoDrive ser till att filterenheten får lång livslängd och bidrar även till friskare personal. Vid öppning av maskinen anpassar sig fläktmotorn så att den förorenade luften hålls kvar istället för att läcka ut. På så sätt skyddas operatören. Den senaste IE5-versionen av EcoDrive ser till att fläkten alltid går med optimalt varvtal och därför sparar energi. Det garanterar en smidig, säker och mycket energieffektiv luftrening.

Slappna av tills Aerity hör av sig

Aerity har vår säkra, digitala IoT-lösning som ger kontroll över era filterenheter och er arbetsmiljö via en överskådlig dashboard. Ni får full överblick över luftkvaliteten och får aviseringar – till exempel när det är dags att tömma oljebehållaren eller planera för nästa filterbyte. Det gör det lätt att planera underhållet på ett effektivt sätt. Lösningen kallas Asmart och är en digital helhetslösning, men kan också enkelt integreras i ert befintliga system.

Vill du komma i kontakt med oss?

Vänligen lämna dina uppgifter så återkommer vi till dig så fort som möjligt.

Du kan också ringa oss 0510-484000
eller skicka ett mail till contact@absolent.se

    Aerity

    Hur kan Aerity hjälpa dig - Läs mer här!