Vid uppvärmning av olika tyger eller då tillsatser adderas för att förbättra tygets kvalitet kan oljedimma eller oljerök uppstå. Om röken ej filtreras kommer den att förorena såväl inomhus- som utomhusmiljön.

Filterenheten A smoke från Absolent erbjuder en lösning som inte bara kommer att förse de anställda med ren luft, den kommer också att spara energi och pengar. Det är möjligt eftersom filterenheter från Absolent fångar den förorenade luften nära källan och renar den i flera filtersteg. Processen avslutas med ett HEPA-filter klass. H13 som säkerställer att endast helt ren luft lämnar filtret – hela tiden – inte bara när filterenheten är ny. När luften är ren kan den ledas tillbaka in i lokalen eller skickas genom en värmeväxlare till andra delar av fabriken. En lösning som alla vinner på!

Absolent filterenheter renar luften från och kring dina maskiner. De har dessutom långa serviceintervall. Du får ren luft samtidigt som du sparar tid och pengar.  När allt kommer omkring, var det ju det du köpte!

Filterenheter för textil

Vill du veta mer?

Vill du komma i kontakt med oss? Vänligen lämna dina uppgifter så återkommer vi till dig så fort som möjligt.

Vi ser fram emot att komma i kontakt med dig!


    Vad kan Absolent göra för mig?

    Ta reda på vad Absolent kan göra för dig och din produktion genom att besvara några enkla frågor.