Säg hej till Asmart

Gamla fabriksgolv blir till nya digitala landskap när industrin förändras i snabb takt. Asmart är ett paradexempel på det som brukar kallas “Internet of Things och som vår vardag redan är full av – från smartklockor till självkörande bilar. Nu får du full koll på både dina filterenheter och miljön i produktionen – utan att behöva röra dig en meter. 

En bättre miljö för människor, utrustning och lokal

Vårt mål är att luften som du andas är så bra och säker som möjligt. Luft som inte innehåller föroreningar och som är lagom tempererad ökar både trivsel och arbetsförmåga. Dessutom mår också all utrustning bättre när lokalen är ren och fräsch. Asmart mäter luftkvalitén kontinuerligt och talar om när något förändras. Helt enkelt en väldigt bra arbetsmiljö.

Asmart är lätt att räkna hem

Säg hejdå till nödstopp och tvärnitar. Asmart är ett intelligent och slutet system som i god tid flaggar upp planerade underhåll, så att du slipper dyra produktionsstopp. Genom att investera i Asmart kommer du att:

 

 • Minimera underhållskostnader genom planerat underhåll.
 • Maximera filterenheternas prestation och livslängd. 
 • Minimera antal gånger filtren behöver bytas.

  Skön och säker luft

  Resan mot en renare arbetsmiljö fortsätter. Asmarts digitala helhetslösning innebär att vi kan mäta hela fem olika parametrar i din luft. Inte nog med att du har stenkoll på dina luftfilter, nu får du även veta om temperaturen är för varm eller låg eller om du har farligt mycket damm eller sot i luften.

  Partikelmassa

  Genom att undvika sot och damm i luften får du friskare lungor och bättre andning.

  CO₂

  Låga nivåer av CO2 bidrar till piggare medarbetare och högre arbetsproduktivitet.

  VOC

  Genom att upptäcka VOC'er snabbt undviker du sjukdom och frånvaro hos dina medarbetare.

  Luftfuktighet

  Anpassad luftfuktighet minskar risken för att elektroniska komponenter utsätts för statisk elektricitet och överslag.

  Temperatur

  Behaglig arbetstemperatur bidrar till bättre arbetsförmåga och minskar risken för olyckor.

  Vill du få en demonstration av vår dashboard?

  Slappna av tills Asmart hör av sig

  Asmart ger dig kontroll över dina filterenheter och din arbetsmiljö via en överskådlig dashboard som analyserar och presenterar all data på ett sätt som är lätt att förstå. Systemet ser till att du får rätt information vid rätt tillfälle och du väljer själv om du vill få status via dator eller mobil. Med Asmart kan du fokusera på det du vill göra och samtidigt känna dig trygg då systemet automatiskt larmar om något behöver din uppmärksamhet.

   Säkra system som passar alla

   Asmart är ett säkert system som kommunicerar via 2.4GHz-radio och GSM/LTE precis som mobiltelefoni. Det är alltså helt självständigt och frikopplat från dina befintliga nätverk för att ge dig datasäkerhet i absolut världsklass. Du kan även använda dig av ditt lokala nätverk med hjälp av Modbus.

   Rapporteringen - bara ett knapptryck bort

   Med Asmart går all rapportering enklare. Historiska data kan användas till både intern och extern rapportering som till exempel ISO 45000 och ISO 14000. Du kan analysera ditt underhåll, se trender och få svart på vitt kring vad som driver kostnader genom mätningar, värden och analyser. 

   Varför Asmart?

   • Bättre luftkvalitet, bättre arbetsmiljö och renare lokaler
   • Reducerar oplanerade stopp i produktionen
   • Hjälper dina maskiner att prestera optimalt
   • Bidrar till bättre hälsa, högre trivsel och mindre sjukfrånvaro
   • Hjälper dig behålla och attrahera de bästa medarbetarna

   Vill du komma i kontakt med oss?

   Vänligen lämna dina uppgifter så återkommer vi till dig så fort som möjligt.

    Asmart

    Lär känna Asmart bättre här..