Absolent presenterar nästa nivå av lösningar för ren luft

Lidköping, februari 2023 – Absolent lanserar en ny produktserie: Aerity är en ny, kraftfull filterenhet för industriella processer som garanterar ren luft i minst 8 760 drifttimmar. Den ökande medvetenheten och kunskapen om de effekter som luftföroreningar kan ha på vår hälsa har lett till att Absolent utvecklat Aerity – för en säkrare arbetsmiljö, optimerad energiförbrukning och minimerat CO2-avtryck.

Absolent lanserar digital utrustning för ren luft

Absolent AB lanserar en ny produktserie, Asmart, för att digitalt koppla upp oljedim- och oljerökfilter.

We Are Part of Absolent Air Care Group

Absolent Air Care Group is a global air cleaning group that provides customized solutions for production processes. The Group’s know-how and solutions enhance quality of life and enable better business performance.

Absolent utökar verksamheten med försäljningskontor i Norge

Absolent AB, dotterbolag till Absolent Group AB, har beslutat att öppna en filial i Kongsberg, Norge. Beslutet har tagits för att tillgodose den ökande efterfrågan vi ser från norska marknaden och komma närmare både existerande och nya kunder.

Absolent AB öppnar nytt bolag i Hongkong

Absolent Groups dotterbolag Absolent AB öppnar ett nytt bolag i Hong Kong, Absolent Hong Kong Limited, som kommer att fungera som bas för försäljning i Hong Kong, södra Kina och Taiwan. Det kommer också att vara center för sälj-support och affärsutveckling för hela APAC.

Absolent Group startar nytt bolag i Indien

Absolents ABs moderbolag Absolent Group startar nytt bolag i Indien, Absolent Filtermist India Pvt Ltd, som kommer hantera försäljning av samtliga varumärken från Absolent och Filtermist.

Absolent AB får order från amerikansk fordonstillverkare

Absolent AB i APAC/Kina säkrade nyligen en order värd över 10 MSEK från en stor amerikansk fordonstillverkare.

Absolent kopplar upp på EMO i Hannover

Absolent kommer att närvara som utställare på EMO-mässan i Hannover, Tyskland. Mässan pågår mellan den 18-23 september och är en av Europas största och viktigaste mässor för metallbearbetningssektorn. Här finns en mängd olika industrier, företag och tillverkningsprocesser representerade, alla med fokus på årets tema; connecting systems for intelligent production.