Det finns självklart stora skillnader mellan metallbearbetning och processer där mat produceras. Det förändrar dock inte att luften är förorenad. Det är oljerök som bildas i båda fallen vilket innebär att våra filterenheter kan rena luften oavsett bearbetning. Men filterenheten behöver vara annorlunda.

Inom livsmedelinstrin måste våra filterenheter anpassas efter de lagar som finns gällande hygien och matsäkerhet. Därför kan vi leverera våra produkter i rostfritt stål. Den förorenade luften från processen extraheras nära källan och leds in i filterenhetens bottendel där filtreringsprocessen påbörjas.

Kunden får ren luft, långa serviceintervall och möjligheten att spara såväl energi som pengar. Idag hittar du våra installationer på stora företag runt om i världen och det här är bara början.

Företag inom livsmedelsindustrin som valt Absolent

Yihai Kerry Foodstuffs Industries

På Yihai Kerry Foodstuffs hade man länge letat efter en ny filterlösning. När ingen filterleverantör kunde hantera den mängd rök och dimma som läckte från fritöserna i fabriken hittade Absolent en lösning på problemet.

Filterenheter för livsmedelsindustrin

Vill du veta mer?

Vill du komma i kontakt med oss? Vänligen lämna dina uppgifter så återkommer vi till dig så fort som möjligt.

Vi ser fram emot att komma i kontakt med dig!
    Vad kan Absolent göra för mig?

    Ta reda på vad Absolent kan göra för dig och din produktion genom att besvara några enkla frågor.